
Zapraszamy do celebrowania wyjątkowych smaków jesieni!
W sobotę, 23 września o godzinie 18:00 w Restauracji Sublima odbędzie się kolacja degustacyjna z wine paringiem. Wydarzenie to będzie niezapomnianym doznaniem dla zmysłów!
Podczas kolacji będziemy mieli zaszczyt gościć wyjątkowych ekspertów:
Dominik Węsierski — Mistrz Polski Zachodniej Sommelierów 2016 związany z importerem i dystrybutorem win z całego świata — firmą Wineland
Andrzej Jakomulski — szef kuchni Restauracji Sublima Kołobrzeg
Mariusz Siwak — szef kuchni Marriott Courtyard Szczecin
Jacek Krakowiak — szef kuchni Interferie Medical Spa Świnoujście
Arkadiusz Korzeń – szef kuchni Piątnica
Przemysław Góral — szef Pracowni Czekolady Koszalin
Dariusz Kontak — szef cukierni Restauracji Sublima Kołobrzeg
Wieczór zwieńczy wyjątkowy koncert Limboskiego, który dostarczy niezapomnianych emocji!
Koszt uczestnictwa w tej kulinarnej uczcie to 300 złotych.
Nie przegap tej okazji! Aby zarezerwować miejsce, prosimy dzwonić pod numer 601 220 137.