Restauracja Sublima

Zapraszamy do celebrowania wyjątkowych smaków jesieni!

W sobotę, 23 września o godzinie 18:00 w Restauracji Sublima odbędzie się kolacja degustacyjna z wine paringiem. Wydarzenie to będzie niezapomnianym doznaniem dla zmysłów!

Podczas kolacji będziemy mieli zaszczyt gościć wyjątkowych ekspertów:

Dominik Węsierski — Mistrz Polski Zachodniej Sommelierów 2016 związany z importerem i dystrybutorem win z całego świata — firmą Wineland

Andrzej Jakomulski — szef kuchni Restauracji Sublima Kołobrzeg

Mariusz Siwak — szef kuchni Marriott Courtyard Szczecin

Jacek Krakowiak — szef kuchni Interferie Medical Spa Świnoujście

Arkadiusz Korzeń – szef kuchni Piątnica

Przemysław Góral — szef Pracowni Czekolady Koszalin

Dariusz Kontak — szef cukierni Restauracji Sublima Kołobrzeg

Wieczór zwieńczy wyjątkowy koncert Limboskiego, który dostarczy niezapomnianych emocji!

Koszt uczestnictwa w tej kulinarnej uczcie to 300 złotych.

Nie przegap tej okazji! Aby zarezerwować miejsce, prosimy dzwonić pod numer 601 220 137.