Image Alt

Menu

Przystawki

Tatar wołowy
56 zł

rydze marynowane / rydze marynowane / kurki / żółtko / musztarda francuska / pikantna wiśnia

Tatar ze strusia
68 zł

rydze marynowane / żółtko / majonez z palonego siana / ikra z wędzonego śledzia

Śledź wędzony
32 zł

melasa z cebuli / jabłko / czerwona cebula / ikra z pstrąga

Pierś z gęsi
38 zł

miód pitny / majonez z pieczonej cebuli / marynowana opieńka / sos z owoców leśnych / ser bursztyn

Tataki z tuńczyka
58 zł

avocado / glony Wakame / kolendra / sos ponzu / sezam / kawior z sosu sojowego

Humus z groszku
28 zł

dynia / oliwa cytrynowa / kolendra / sezam / maca

Sałatki

Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem
42 zł

pomidorki koktajlowe / Grana Padano

Sałatka z kozim serem
40 zł

figi / malina / rzodkiewka / sos- musztardowo-miodowy

ZUPY

Krem z topinamburu
28 zł

borowik / pikantna wiśnia / granola orzechowa

Żurek
32 zł

ziemniaki purée / żółtko / borowik / wiejska kiełbasa / puder z boczku

Krem z dyni
34 zł

mleko kokosowe / krewetki / mango / maracuja

Zupa rybna
38 zł

łosoś / sandacz / okoń / koper włoski / seler naciowy / marchew

PASTY

Tortellacci z borowikami
42 ZŁ

szałwia / masło palone / Grana Padano

Paccheri
42 ZŁ

suszone pomidory / wołowina / czosnek / kapary / Grana Padano

Tagliatelle szpinakowe
46 ZŁ

pesto / orzeszki pini / krewetki

DANIA RYBNE

Konfitowana ośmiornica
136 ZŁ

krewetka / batat / imbir / mango / ogórek / świeża kolendra

Polędwica z dorsza
66 ZŁ

szpinak / czosnek / masło / risotto cytrynowe

Okoń morski
72 zł

koper włoski / sos pomarańczowy / polenta

Sandacz
68 zł

brukselka / groszek cukrowy / romanesco / sos z pieczonej papryki / soczewica beluga

DANIA GŁÓWNE MIĘSNE

Filet z kaczki
66 zł

dynia / pasternak / marchew / dziki brokuł / czarna porzeczka / ziemniaki dauphine

Stek z polędwicy wołowej
110 zł

ziemniaki / trufla / sałata rzymska / majonez z siana palonego / borowik stepowy / sos z trawy żubrowej

Polik wołowy
68 zł

purée z topinamburu / kolorowy kalafior / granola z orzechów laskowych

Schab wieprzowy Duroc
82 zł

czerwona kapusta / jabłko / czarna porzeczka / purée z palonego kalafiora / sos z musztardy francuskiej

Supreme z kurczaka zagrodowego
52 zł

pak-choy w tempurze / pasternak / ziemniaki pieczone / marchew z czarnuszką

Comber z jelenia
82 zł

purée z kasztanów / kasza pęczak z jarmużem / warzywa sezonowe / sos ze smardzów

DANIA NA ZAMÓWIENIE Z JEDNODNIOWYM WYPRZEDZENIEM

Antrykot wołowy
500 zł

antrykot Wagyu (Australia) / purée z dyni / purée z topinamburu / dziki brokuł / sos ze smardzów

Antrykot wołowy
140 zł

antrykot Black Angus (Argentyna) / frytki stekowe / mix sałat z winegret / sos pieprzowy

CHLEB NASZEGO WYPIEKU
25 zł

850 g

DESERY

Sernik baskijski
36 zł

lody z palonego masła / sos waniliowy

Suflet Black&White
34 zł

sos malinowy / lody pistacjowe

Piernik
28 zł

miód pitny / konfitura ze śliwek / biały mak / cremo z rokitnika

Pistacja
34 zł

biszkopt czekoladowy / konfitura malinowa

MENU DLA DZIECI

ROSÓŁ Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO
21 zł
KREM POMIDOROWY Z MAKARONEM
21 zł
NALEŚNIKI
25 zł
STRIPSY Z KURCZAKA
35 zł
MAKARON NEAPOLITAŃSKI
28 zł
PALUSZKI RYBNE
35 zł
Lody
25 zł

Do rezerwacji od 10 osób doliczamy 5% opłaty serwisowej.