Image Alt

Menu

Przystawki

Tatar wołowy
56 zł

rydze marynowane / kurki / żółtko / musztarda francuska / pikantna wiśnia / szczypiorek

Ceviche z łososia
42 zł

lubczyk / truskawki / ogórek małosolny / mango / chili

Comber z jelenia
48 zł

maliny / majonez z orzechów laskowych / ikra wędzonego śledzia / mikro zioła / olej pietruszkowy

Brioche
46 zł

cielęcina / ogórek małosolny / jajko poche / sos holenderski / szczypiorek / kiszona rzodkiewka

Tatar z bakłażana
35 zł

wędzone tofu / kolendra / pieczona papryka / majonez kaparowy / oliwa z suszonych pomidorów

Śledź matias
31 zł

cebula / ogórek kołobrzeski / kapary / koperek ogrodowy / olej rzepakowy / śmietana crème fraîche / ikra z pstrąga

Sałatki

Sałatka Cezar z grillowanym kurczakiem
42 zł

pomidorki koktajlowe / Grana Padano

Sałatka z krewetkami
46 zł

avocado / mango / owoce granatu / kolendra / sezam

ZUPY

Krem z kalafiora
29 zł

mleko kokosowe / mango / ogórek / owoce granatu / biała czekolada

Krem szczawiowy z jajkiem
28 zł

purée ziemniaczane / boczek

Zupa rybna
37 zł

kwaśna śmietana / ikra z pstrąga

Aromatyczny bulion wołowy
38 zł

imbir / pierożki warzywne / glony Wakame / kiełki fasoli / grzyby shimeji

PASTY

Gnocchi nadziewane kremem orzechowym
39 ZŁ

sos z gorgonzoli / gruszka

Tagliatelle pomidorowe z krewetkami
46 ZŁ

kapary / czosnek / szalotka / pietruszka

Penne rigate z kurczakiem
42 ZŁ

suszone pomidory / bazylia

Spaghetti z cukinii
42 ZŁ

bazyliowe pesto/ pistacje

DANIA RYBNE

Polędwica z dorsza w sosie krewetkowym
89 ZŁ

karmelizowany ananas / dziki brokuł / polenta

Miętus
59 ZŁ

purée z zielonej fasoli / sałatka z kopru włoskiego / sos maślany z ikrą z pstrąga

Sandacz
78 zł

purée ziemniaczane / sos kurkowy / młoda marchew / zielone szparagi / brokuł

Ośmiornica
136 zł

krewetka / salsa z pieczonej papryki i kolendry / ziemniaki / chorizo

DANIA GŁÓWNE MIĘSNE

Gicz jagnięca
120 zł

purée z pieczonego kalafiora / czerwona kapusta / czarna porzeczka / jabłko / oliwa pietruszkowa / sos au jus

Polędwiczka wieprzowa
59 zł

biszkopt szpinakowy / pieczarka / ciasto francuskie / sos pieprzowy / warzywa sezonowe

Polik wołowy
66 zł

ziemniaki purée / młoda marchew / kalafior / brokuł / zielony szparag / sos au jus

Stek z polędwicy wołowej
98 zł

młode ziemniaki / romanesco / młoda marchew / groszek cukrowy / kalafior / sos ze smardzów

Schab Durock z kością
79 zł

młoda kapusta / koperek / ziemniaki amadine / jajko / sos z musztardy francuskiej / maślanka

Supreme z kurczaka zagrodowego
56 zł

fasolka szparagowa / bób / kurki / młoda marchew / sos z białego wina

SPECJALNA OFERTA SZEFA KUCHNI

ANTRYKOT WAGYU
500 zł

purée z pieczonego kalafiora / młoda marchew / szparagi zielone / dziki brokuł / sos au jus

FOIE GRAS
150 zł

demi-glace / pikantna wiśnia / brioche / konfitura z czarnej porzeczki

CHLEB NASZEGO WYPIEKU
25 zł

850 g

DESERY

Sernik baskijski
36 zł

lody maślankowe / owoce

Biała czekolada
38 zł

brusznica / malina / czarna porzeczka / pistacja

Owoce sezonowe
32 zł

sos zabajone / lody fiołkowe

Lody z kaszy manny
31 zł

owoce sezonowe / sos malinowy

MENU DLA DZIECI

ROSÓŁ Z KURCZAKA ZAGRODOWEGO
21 zł
KREM POMIDOROWY Z MAKARONEM
21 zł
NALEŚNIKI
25 zł
STRIPSY Z KURCZAKA
35 zł
MAKARON NEAPOLITAŃSKI
28 zł
PALUSZKI RYBNE
35 zł
Lody
25 zł

Do rezerwacji od 10 osób doliczamy 5% opłaty serwisowej.