MENU DEGUSTACYJNE 5-DANIOWE
Tarta z cebuli i jabłek
wątróbka gęsia / imbir / miód gryczany / demi glace / tymianek
Krem z dyni
pianka kokosowa / passiflora / oliwa chili
Okoń morski
biała fasola / boczek wędzony / fasolka szparagowa / borowik stepowy / sos z czerwonego wina
Perliczka
dynia / zielona fasola / kalafior / marchew / sos z trawy żubrowej
Tarta
orzech laskowy / czekolada deserowa / figa
Cena zestawu: 190 zł od osoby
Menu dostępne wyłącznie dla całego stolika (min. dwie osoby), po wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacja stolika: tel 94 711 29 29.
MENU DEGUSTACYJNE 7-DANIOWE
Przegrzebki
kalafior / batat / por / trybula / olej pietruszkowy
TATAR WOŁOWY
rydze marynowane / kurki / żółtko / musztarda francuska / pikantna wiśnia / szczypiorek
Raviolioni z kaczką
żurawina / demi glas / orzechy laskowe
Flaczki z kalmara
borowiki / suszone pomidory
Halibut biały
cukinia / sos krewetkowy / liście szpinaku / purée / risotto
STEK Z POLĘDWICY WOŁOWEJ
szpinak / czosnek / portobello / cebulki cipollini / sos pieprzowy / ziemniak
Matcha
yuzu / brusznica / biała czekolada
Cena zestawu: 360 zł od osoby
Menu dostępne wyłącznie dla całego stolika (min. dwie osoby), po wcześniejszej rezerwacji. Rezerwacja stolika: tel 94 711 29 29.