Kolacja degustacyjna z wieczorem jazzowym 12.10.2024
W sobotę, 12 października, o godzinie 18:00, zapraszamy wszystkich koneserów dobrej muzyki i wysublimowanej kuchni na kolację degustacyjną z paringiem win. Wydarzenie to będzie jedyną w swoim rodzaju ucztą dla zmysłów.
O podniebienia naszych Gości zadbają:
Andrzej Jakomulski — szef kuchni Restauracji Sublima w Kołobrzegu
Dariusz Kontak — szef cukierni Restauracji Sublima w Kołobrzegu
Mariusz Siwak — szef kuchni Marriott Courtyard Szczecin
Przemysław Góral — szef cukierni Pracowni Czekolady Koszalin
Dominik Węsierski — Mistrz Polski Zachodniej Sommelierów 2016 związany z importerem i dystrybutorem win z całego świata — firmą Wineland
Jacek Krakowiak — szef kuchni Interferie Medical Spa w Świnoujściu
Daria Solovatowa – sous chef Restauracji Sublima w Kołobrzegu
Paweł Murawski – sous chef Restauracji Sublima w Kołobrzegu
Wieczór zwieńczy wyjątkowy koncert jazzowy Dorrey Lin Lyles, z towarzyszeniem Sylwestra Ostrowskiego
Koszt uczestnictwa w tej kulinarnej uczcie to 350 złotych.
Nie przegap tej okazji! Aby zarezerwować miejsce, prosimy dzwonić pod numer 601 220 137.