Szef Kuchni Rafał Lorenc zaprasza na 3-daniowe zestawy lunchowe. Od 1 marca 2018 nowe propozycje. Cena każdego zestawu to 35 zł / os. Do każdego zestawu kawa gratis! Polecamy: PONIEDZIAŁEK Krem z pieczonego czosnku Boeuf Bourguignon z pomme […]
Szef Kuchni Rafał Lorenc zaprasza na 3-daniowe zestawy lunchowe. Od 1 marca 2018 nowe propozycje. Cena każdego zestawu to 35 zł / os. Do każdego zestawu kawa gratis! Polecamy: PONIEDZIAŁEK Krem z pieczonego czosnku Boeuf Bourguignon z pomme […]
Szanowni goście. Informujemy że na kolację walentynkową nie mamy już wolnych miejsc. Dziękujemy wszystkim, którzy odwiedzą nas tego szczególnego dnia i zapraszamy również przy innych okazjach. W środę 14.02.2018 Restauracja Sublima będzie czynna do godziny 18:00. W późniejszym czasie realizujemy […]
Zapraszamy na kolejną, zimową odsłonę 3-daniowych obiadów przygotowanych wg przepisów Szefa Kuchni Rafała Lorenca. Poniższe zestawy obowiązują do 28 lutego 2018. Cena każdego zestawu to 35 zł / os. Do każdego zestawu kawa gratis! Polecamy: PONIEDZIAŁEK Zupa ogonowa […]
Szanowni goście. Informujemy że restauracja Sublima będzie otwarta w wigilię 24 grudnia 2017 r. w godzinach 13:00-15:00. Po godzinie 15:00 restauracja jest zarezerwowana.
Znowu mamy zaszczyt pochwalić się osiągnięciami naszych kucharzy! Tym razem Marcin zdobył I miejsce w konkursie „Gęsina na Św. Marcina” organizowanym przez Slow Food Polska. Przedstawiamy jego Assiette z gęsi w tradycyjnych smakach, w nowoczesnym wydaniu z użyciem regionalnych produktów. […]
Mamy wielką przyjemność poinformować naszych gości, że restauracja Sublima otrzymała nagrodę „Grand Award” w konkursie 100 Best Restaurants in Poland. Jury konkursu wyróżniło naszego Szefa Kuchni Rafała Lorenca tytułem „Szef Kuchni 2017 Regionu Północno-Zachodniego”. Szefowi, jak i całej ekipie gratulujemy! […]
Menu degustacyjne to kulinarna filozofia szefa kuchni w pigułce. Taki wybór to świetna okazja do spróbowania wielu, często skrajnie różnych potraw. Podczas jednej wizyty poznajemy najlepsze pozycje z karty – od przystawek, po dania główne i desery. Sprawdź nasze dwa […]
Zapraszamy na kolejną, jesienną edycję obiadów w autorskiej aranżacji Szefa Kuchni Rafała Lorenca. Teraz tylko 35 zł / os. Do każdego zestawu kawa gratis! Polecamy: PONIEDZIAŁEK Krem z pasternaku z olejem dyniowym i pestkami słonecznika Lasagne bolognese z beszamelem […]
Zapraszamy na specjalne menu lunchowe. Poznaj kuchnie świata! Codziennie, od poniedziałku do piątku, polecamy niepowtarzalne dania, przygotowywane w formie live cooking. Teraz tylko 35 zł / os. Bądź świadkiem powstawania potraw z całego świata. Tylko w w restauracji SUBLIMA zobaczysz […]
Menu degustacyjne to kulinarna filozofia szefa kuchni w pigułce. Taki wybór to świetna okazja do spróbowania wielu, często skrajnie różnych potraw. Podczas jednej wizyty poznajemy najlepsze pozycje z karty – od przystawek, po dania główne i desery. My łączymy je […]