Z przyjemnością informujemy, że w karcie restauracji Sublima pojawiła się specjalna wkładka z sezonowym menu szparagowym.
Szef Kuchni Rafał Lorenc przygotował trzy nowe propozycje:
Zielone szparagi z sosem holenderskim
jajkiem poche i parmezanem
19 zł
Krem z zielonych szparagów z gorgonzolą
15 zł
Pasta z zielonymi szparagami, bazyliowym pesto
i suszonym pomidorem
29 zł
- Zielone szparagi z sosem holenderskim, jakiem poche i parmezanem
- Krem z zielonych szparagów z gorgonzolą
- Pasta z zielonymi szparagami, bazyliowym pesto i suszonym pomidorem
Menu szparagowe będzie dostępne tylko do końca maja.
Serdecznie zapraszamy!
Rezerwacja stolika:
Tel. +48 94 711 29 29
e-mail: info@restauracjasublima.pl
PS
A już w maju – nowa karta! 🙂