Zapraszamy na kolejną, zimową odsłonę 3-daniowych obiadów przygotowanych wg przepisów Szefa Kuchni Rafała Lorenca.
Poniższe zestawy obowiązują do 28 lutego 2018.
Cena każdego zestawu to 35 zł / os.
Do każdego zestawu kawa gratis!
Polecamy:
PONIEDZIAŁEK
Zupa ogonowa z ziemniakami i portobello
Stek z karkówki z ziemniaczanym fondantem i piklami
Sorbet z melona i bergamotki
Kawa
WTOREK
Zupa ogórkowa z estragonem
Gnocchi w sosie kurkowym z parmezanem
Mus czekoladowy z ciastem filo i owocami
Kawa
ŚRODA
Zupa kukurydziana z papryką i porem
Panierowane skrzydełka kurczaka z frytkami, sosem BBQ i sałatką colesław
Alaska z lodami malinowymi
Kawa
CZWARTEK
Krem z brukselki i szpinaku z orzechem arachidowym
Pieczony boczek złotnicki na puree z selera i zielonego jabłka z karmelizowaną gruszką
Naleśnik biszkoptowy z serkiem waniliowym i owocami leśnymi
Kawa
PIĄTEK
Zabielana zupa rybna z warzywami
Tagliatelle puttanesca sepia z mulami
Ekler z musem bawarskim
Kawa
Serdecznie zapraszamy 13:00 – 16:00!
Oferta jest limitowana, dlatego sugerujemy wcześniejszą rezerwację.
tel. 94 711 29 29
You might also like
- Nowe letnie menu lunchowe – od 13 lipca
- Wracamy w czwartek 4 czerwca :)
- Kolacja degustacyjna na Dzień Kobiet 06.03 oraz 08.03.2020
- Jesienne lunche promocyjne w Restauracji Sublima – 35 zł/os.